Barion Pixel
Akció!
young-loho

Csomag Ár! Young Silver/Hamvasító Sampon+Silver/Hamvasító Pakolás

0675-0677

5.450 Ft

- +

Sampon:

Egy speciális ezüst/hamvasító sampon szőke, ősz, melírozott és színtelen hajra. Egyedülálló formulájának köszönhetően megszünteti a sárga haj efekteit a hajnak és ápoló hatásának köszönhetően fényessé és puhává varázsolja a frizurát. A szőkített és melírozott hajnak felfrissíti és újraéleszti a színét. A sampon sárgulás gátló pigmenteket tartalmaz.

Használata: A hajat öblítsük le meleg vízben, majd a sampont egyenletesen masszírozzuk bele, és ezután 2-5 percig hagyjuk hatni amíg a kívánt hatást el nem érjük. Mossuk le bő vízzel a hajat úgy, hogy ne maradjon festékanyag vagy üledék a hajon. Védőkesztyű használata javasolt.

Kiszerelés: 300 ml

Pakolás:

Egy speciális hamvasító pakolás szőke, ősz, melírozott és színtelen hajra. Egyedülálló formulájának köszönhetően megszünteti a sárga haj efekteit a hajnak és ápoló selyemfehéhérje hatásának köszönhetően fényessé és puhává varázsolja a frizurát. A szőkített és melírozott hajat  felfrissíti és újraéleszti a színét, élénkebbé és intezívebbé teszi a hajszínt.  A sampon sárgulásgátló pigmenteket tartalmaz.

Használata: A hajat öblítsük le meleg vízben, majd  először a silver sampont egyenletesen masszírozzuk bele a hajba, ezután 2-5 percig hagyjuk hatni amíg a kívánt hatást el nem érjük. Vigye fel a megmosott törölközőszáraz hajra a pakolást majd hagyja hatni néhány percig. Mossuk le bő vízzel a hajat úgy, hogy ne maradjon festékanyag vagy üledék a hajon. Védőkesztyű használata javasolt

DPD házhozszállítás

Házhozszállítás: 1-2 nap

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont: 1-2 nap

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Cikkszám: 0675-0677 Kategóriák: ,

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.