Barion Pixel

X-Epil Happy Gyantázó Szett

XE9087

Engedélyezett utánrendelésre

6.500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

- +

X-Epil Happy Gyanzázó Szett

A szett egy igazán tökéletes választás,  trendi, és akár utazásra is könnyen elvihető szőrtelenítő szettet keresel.

Az összeállításban gyantamelegítőt, gyantapatront és lehúzó csíkot is találsz – ami a gyantázás azonnali megkezdéséhez szükséges – így ha elsajátítottad az oktató könyvben szükséges lépéseket, akkor hozzá is láthatsz a lábak, karok, hónaljak, vagy bikini vonal szőrtelenítéséhez. A folyamattal akár 4-6 hétig tartó simaságot is biztosíthatsz a szőrtelenített területnek kellő magabiztosságot szerezve az élet és a randik kihívásaihoz.

Praktikus kis méret a könnyebb használathoz és utazáshoz

A Happy roll gyantamelegítő első látásra szerelem. Kis mérete miatt igazán praktikus választás. Ergonomikus kialakítása miatt szinte a kézbe simul, könnyed súlyával pedig élménnyé varázsolja a gyantázás teljes folyamatát. Széles talprészének köszönhetően a gyantapatron felmelegítése során, valamint ha éppen nem használod, akkor is stabilan áll.

Beépített termosztát, hogy mindig a megfelelő hatékonyság mellett epilálhass

A gyantázás egyik legfontosabb eleme, hogy a szőrtelenítéshez a gyanta megfelelő hőfokú, se nem hideg se nem túl meleg legyen. A Happy Roll gyantamelegítő beépített termosztátjával mindig a megfelelő hőmérsékleten tartja a felmelegített gyantát. Az folyékony állagával könnyen öleli körbe a szőrszálakat és tapad gyantalehúzó csíkhoz is. Ezzel is megkönnyítve az eltávolítást és hatékonyabbá téve a szőrtelenítés folyamatát.

Miért válaszd a Happy Roll gyantázó szettet:

-Praktikus kis mérettel rendelkezik, így utazásaidhoz magaddal viheted

-A gyantázás hatékonyságával akár 4-6 hétig tartó eredményeket biztosít

-Gyors, hiszen otthon pár perc alatt elvégezheted a szőrtelenítés folyamatát

-Higiénikus, mivel saját gyantamelegítőd és patronjaidat használod

A csomag tartalma:

-Gyantamelegítő készülék

-2 db 50 ml-s széles fejű aloe verával dúsított gyantapatron

-10 db gyantalehúzó csík

-Oktató kézikönyv

Ne gyantázz:

-Ha a bőr gyulladt

-Napozás, szoláriumozás után közvetlenül, vagy amíg a bőrpír meg nem szűnik

-Nyílt sebek felett

-Vírusos, gombás, bakteriális bőrfertőzések meglétekor

-Vérzékenységet fokozó gyógyszerek szedése alatt

-Cukorbetegség esetén

A gyantázószett használata előtt olvasd el figyelmesen az oktató kézikönyvet és az óvintézkedéseket! Első használat előtt végezz bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlelsz kedvezőtlen bőrreakciót, folytathatod a szőrtelenítést.  A bőrnek tökéletesen tisztának/száraznak kell lennie.

Használati utasítás:

  1. Győződj meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.
  2. Használat előtt a bőrnek tökéletesen tisztának, száraznak, olaj- és hidratálószer-mentesnek kell lennie. Célszerű gyantázás előtt hintőport használni, amely felszívja a nedvességet.
  3. A felmelegített gyantát vidd fel vékony rétegben a görgőfej segítségével a teljesen száraz, zsírmentes bőrre, a szőr növekedésével megegyező irányban.
  4. Simítsd rá a lehúzó csíkot, majd egy határozott mozdulattal rántsd le a bőrfelszínnel párhuzamosan a szőrnövekedéssel ellentétes irányban.
  5. Az esetlegesen bőrön maradt gyanta eltávolításához használd az X-Epil gyantázás utáni lemosó olajat, vagy az X-Epil gyanátzás utáni olajos törlőkendőt. A bőrvörösség enyhítésére és nyugtatására javasoljuk az X-Epil szőrtelenítés utáni nyugtató gél használatát.

Figyelmeztetés:

A gyantázószett használata előtt olvasd el figyelmesen a használati javaslatot és az óvintézkedéseket! Első használat előtt végezz bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlelsz kedvezőtlen bőrreakciót, folytathatod a szőrtelenítést.  A bőrnek tökéletesen tisztának/száraznak kell lennie.

Ajánlott: minden bőrtipus

Szélesség: 15,4 cm

Magasság: 15,8 cm

Hossz: 7,5 cm

Súly: 382 g

 

DPD házhozszállítás

Házhozszállítás: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Cikkszám: XE9087 Kategória:

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.