Barion Pixel

X-Epil Szőrtelenítő Cukorpaszta

XE9206

Engedélyezett utánrendelésre

1.900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

- +

 

X-Epil Szőrtelenítő Cukorpaszta

Szőrtelenítő cukorpasztával, mely természetes összetevőivel, bőrbarát módon alkalmas az arc és a test nem kívánatos szőrszálainak a tartós és kíméletes eltávolításához.

Az igazi cukorból készülő és különféle vegyi anyagoktól mentes cukorpaszta kevésbé fájdalmas és különösen hatékonnyá varázsolja a szőrtelenítés folyamatát. Használatával még a legkisebb szőrszálak is eltávolíthatóak. Használata nem terheli meg a bőrt, nem irritál és minimalizálja a hámsérülések kockázatát. A szőrszálakat egyben, azok törése nélkül húzza ki a szőrtüszőkből, így nem csak az eredmények válnak több hétig tartóssá, de a szőrbenövések kockázata is minimalizálható. Használhatod a test különféle területein, vagy akár az arcon is, eltávolíthatod papírral vagy kézzel is. A bőrön maradt felesleget pedig egyszerűen vízzel lemoshatod.

Miért válaszd az X-Epil cukorpasztát:

-Természetes összetételének köszönhetően bőrbarát

-Hypoallergén, nem okoz bőrirritációt

-Használatával a szőrtelenítés folyamata kevésbé kellemetlen, mert csak a szőrhöz tapad, a bőrt nem veszi igénybe

-Tartós, hiszen a szőrszálak egyben távolíthatóak el, kisebb eséllyel törnek a szőrtüszőbe

-Minimális, vagy egyáltalán nincs szőrbenövés a használat után

Maximálisan bőrbarát formula:

-0% Parabén

-0% ásványi olaj

-0% szilikon olaj

-0% színezék

Használat:

A szőrszálak hosszúságának a szőrtelenítéshez legalább 3-4 mm-nek kell lennie.

  1. Melegítsd fel a pasztát!Meleg vízbe állítva 85 °C-on, zárt tégelyben melegítsd.Papírral történő szőrtelenítés esetén: 10-12 perc (tele tégely), 4-5 perc (fél tégely) időtartamig melegítsd.Kézzel történő szőrtelenítés esetén: 3-5 perc (tele tégely), 2-3 perc (fél tégely) időtartamig melegítsdMikrohullámú sütőben 800 Watt-on nyitott tégelyben melegítsd.Papírral történő szőrtelenítés esetén: 35 mp (tele tégely), 20 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd.Kézzel történő szőrtelenítés esetén: 10 mp (tele tégely), 5-7 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd. Használat előtt győződj meg arról, hogy a paszta nem túl forró-e!
  2.  Tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kezelendő bőrfelületet. Használj hintőport a felesleges nedvesség felitatásához.
  3.  Vidd fel a pasztát és távolítsd azt el.
    Papírral történő szőrtelenítés esetén: szőrnövekedéssel ellentétes irányban, vékony rétegben kend fel a mézsűrűségű pasztát spatula segítségével. Simítsd rá a papírcsíkot, majd egy határozott mozdulattal tépd le a papírt a szőrszál növekedésével megegyező irányba. Kézzel történő szőrtelenítés esetén: vegyél ki két diónyi mennyiséget a tégelyből. Ujjaid segítségével a szőrnövekedéssel ellentétes irányba egyenletesen oszlasd el a kézmeleg pasztát, és masszírozd a bőrre (a paszta ne legyen túl folyós). Határozott mozdulattal szőrnövekedésnek megegyezően húzd le a pasztát kézzel (45 fokos szögben).
  4. Befejezésként a ragacsos bőrfelületet mosd le langyos vízzel. A bőr nyugtatására használd az X-Epil Szőrtelenítés utáni nyugtató gélt. Szőrbenövések és bőrgyulladás kockázatának csökkentésére ajánlott az X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék használata.
  • TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Ajánlott bőrtípus: Normál
Szélesség: 6 cm
Magasság: 8 cm
Hossz: 6 cm
Súly: 305 g
Kiszerelés: 250 g
DPD házhozszállítás

Házhozszállítás: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Cikkszám: XE9206 Kategória:

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.