Barion Pixel
young-loho

Young Rebalance Korpásodás Elleni Fejbőrradír 1000 ml

Elfogyott

7.500 Ft

Megszűnő Termék!

Elérhető a készlet erejéig.

Továbbiakban csak 250 ml kiszerelésben rendelhető.

 

Elfogyott

Feliratkozás készletértesítőre

 Korpásodás/zsírosodás elleni fekete cserjésfejbőrradír bambusz szénnel, hajmosás előtt.

-A vulkáni perlitnek és bambusz szénnek köszönhetően gyengéden eltávolítja a korpa és a faggyúmirigy túlműködés maradványait, és megtisztítja a fejbőrt.  Az eredmény tökéletesen tiszta fejbőr lesz.  Fehér agyagot és a perlit, mikro gömböket tartalmaz, amelyek alaposan enyhítik a korpát és a fölösleges zsírt. A citrom illóolajok frissítik a fejbőrt és a rozmaring, és a csalánkivonatok megtisztító tevékenységet indítanak és elősegítik a fejbőr normalizálódását.

Használata: alkalmazza a terméket száraz vagy megmosott fejbőrre, majd gyengéden dörzsölje be néhány percig.

Ezután mossa le korpásodás elleni samponnal. Hetente 1-2 alkalommal használja a terméket.

Ajánlott:  A fejbőr mély tisztításához, amelyet túlzott korpásodás és megnövekedett zsír terhel.

Védelem: A  tisztító maszk védi a korpástól, a viszketéstől és a fejbőr hámlásától.

Tartalmaz:  Peeling összetevő  kaolin  és  perlit  óvatosan megtisztítja a fejbőr és viszketéssel járó csúnya hámlást,  és felszívja a felesleges faggyút. Az  esszenciális  olaj citrom ad a bőr frissességét. A rozmaring- és csalánkivonat  szabályozza a faggyút és hatékonyan tisztítja a bőrt. A korpásodás elleni küzdelem hatékony összetevője a  Piroctone Olamine  és az aktivált bambuszszén. A bambuszszénnek  erős méregtelenítő hatása van, magához köti a méreganyagokat, és akár saját ezerszer több szennyeződést képes felszívni. Ezenkívül erős koptató és hámlasztó hatással rendelkezik – elszívja a mélyebb rétegeket, tisztítja a bőrt és felszívja a felesleges faggyút.

Használat:  Használjon hetente 1-2 alkalommal. Vigyük a nedves vagy száraz fejbőrre néhány percig. Ezután használjon korpás tisztítószert.

Összetevők:  VÍZ, CETEARYL ALKOHOL, KAOLIN, PERLITE, CETRIMONUM KLORID, PIROCTONE OLAMINE, Faszénpor, CITRUS LIMON Gyümölcsolaj, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LAPKIVONAT LAKTÁT, PROPILÉN-GLIKOL, GLYCERIN, DINODIUM-EDTA, CITRINSAV

DPD házhozszállítás

Házhozszállítás:

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont:

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.