Long 4 Lashes

  • Long Lashes Szemfestéklemosó/Olajmentes

   Long Lashes Szemfestéklemosó/Olajmentes

   4.690 Ft

   Proteines, olajmentes szemfesték lemosó, mely gyengéden távolítja el a szempillákról a sminket és a szennyeződéseket. A szempillák megtisztítása kulcsfontosságú lépés a szempilla építés előtt. Csak alaposan megtisztított szempillákra lehet tökéletes…

  • Long Lashes Szemfestéklemosó Párna

   Long Lashes Szemfestéklemosó Párna

   3.790 Ft

   Sminkeltávolító korong, melyek kíméletesen távolítják el a sminket és szennyeződéseket a szempillákról. A doboz tartalma: 75 db sminkeltávolító korong.

  • Long 4 Lashes Szemöldöknövesztő Szérum 3ml

   8.990 Ft

   A  szemöldöknövesztő szérum tökéletesen sűríti és erősíti a szemöldököt, javítva annak kondícióját. Összetétel:  –  bimatoproszt: aktív anyag, az egyik leghatásosabb vegyület, mely stimulálja a szemöldök növekedését –  hialuronsav: hidratál és simít – …

  • Long 4 Lashes Ajak tattoo – tartós ajakszínező 24H Vörös 8ml

   2.690 Ft

   Gél állagú Long 4 lashes tartós szemöldök színező kozmetikum 24 órás hatású tartós sminkhez.

   Az innovatív LongStayColour technológia lehetővé teszi a pontos kontúrozást és az ajkak intenzív színézését.

   Hialuronsavat és argánolajat tartalmazó gél, mely simítja és ápolja, hidratálja és védi az ajkakat.

  • Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum 3ml

   8.290 Ft

   Long 4 Lashes szérum a szempillák táplálószere, melynek feladata a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. Long 4 Lashes befolyásolja a szempillák kondíciójának javítását, ráadásul mélyíti azok természetes színét.

   Hogyan hat a Long 4 Lashes szempilla szérum?

   A Long 4 Lashes látványos eredményéért felelős összetevő a bimatoproszt – úgy vélik, hogy jelenleg az egyik leghatásosabb vegyület, mely stimulálja a szempillák növekedését. A Bimatoproszt befolyásolja szempillák növekvő fázisát, növelve azok mennyiségét és hosszát, befolyásolja azok passzív/mozdulatlan fázisát, melyben a szempilláknak már megállt a növekedése. A Bimatoproszt ebben a fázisában meghosszabbítja a szempillák életének hosszát.

  Long 4 Lashes

  Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

  Bevásárló kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.