Szempilla növesztő

  • 1+3 Akció! Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérumhoz 3ml Ajándék Bielenda Arcmaszk 8g Papírtáskával

   1+3 Akció! Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérumhoz 3ml Ajándék Bielenda Arcmaszk 8g Papírtáskával

   9.990 Ft

   Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum a szempillák táplálószere, melynek feladata a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. Long 4 Lashes befolyásolja a szempillák kondíciójának javítását, ráadásul mélyíti azok…

  • Long 4 Lashes Szempillanövesztő Szérum 3ml + Ajándék Long 4 Lashes Erősítő Szempilla Spirál 10ml

   13.990 Ft 9.990 Ft

   A Szempillanövesztő  szérum a szempillák táplálószere, melynek feladata a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. Long 4 Lashes befolyásolja a szempillák kondíciójának javítását, ráadásul mélyíti azok természetes színét.…

  • Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum 3ml

   9.990 Ft 8.990 Ft

   Long 4 Lashes szérum a szempillák táplálószere, melynek feladata a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. Long 4 Lashes befolyásolja a szempillák kondíciójának javítását, ráadásul mélyíti azok természetes színét.

   Hogyan hat a Long 4 Lashes szempilla szérum?

   A Long 4 Lashes látványos eredményéért felelős összetevő a bimatoproszt – úgy vélik, hogy jelenleg az egyik leghatásosabb vegyület, mely stimulálja a szempillák növekedését. A Bimatoproszt befolyásolja szempillák növekvő fázisát, növelve azok mennyiségét és hosszát, befolyásolja azok passzív/mozdulatlan fázisát, melyben a szempilláknak már megállt a növekedése. A Bimatoproszt ebben a fázisában meghosszabbítja a szempillák életének hosszát.

  A Long4Lashes olyan márka, amely két fontos tényező hatékonyságát és hatását egyesíti. Mindez elkezdődött a szempillák növekedését serkentő, legjobban értékesítő kondicionálóval, ami nagy sikerrel fogadta az ügyfeleket. Ennek köszönhetően a szempillanövesztő szérum olyan hatóanyagokra épül, amely rendszeres használatával látványos eredményt biztosít.

  Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

  Bevásárló kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.