Szempilla növesztő

  • RefectoCil Szempilla Ápoló Balzsam 9 ml

   3.990 Ft

   A legújabb szempilla és szemöldök ápoló balzsam mindazt megadja pilláknak, amik a hosszúságuk és teltségük megtartásához szükséges. Növényi olajokban és vitaminokban gazdag, mely ápolja a szálakat, fényessé és egészségessé varázsolja…

  • RefectoCil Szemöldök és Szempillanövesztő Gél

   13.490 Ft

   Élvezd te is a RefectoCil legújabb szempillanövesztő géljének minden előnyét és legyenek akár 56%-al hosszabb és vastagabb szempilláid, már egy kúra után. A 2 az 1-ben hatású gél természetes összetevői…

  • JimJams Szempilla Alátét 100 db

   JimJams Szempilla Alátét 100 db

   1.390 Ft

   JimJams 100db-os szempilla alátét tartós szempilla- és szemöldök festéshez. Az egyszer-használatos papír alátét megvédi a bőrt, hogy a festés során a szemfesték ne érintkezzen azzal.

  • Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum 3ml

   8.290 Ft

   Long 4 Lashes szérum a szempillák táplálószere, melynek feladata a szempillák meghosszabbítása, megvastagítása és megerősítése, valamint mennyiségének növelése. Long 4 Lashes befolyásolja a szempillák kondíciójának javítását, ráadásul mélyíti azok természetes színét.

   Hogyan hat a Long 4 Lashes szempilla szérum?

   A Long 4 Lashes látványos eredményéért felelős összetevő a bimatoproszt – úgy vélik, hogy jelenleg az egyik leghatásosabb vegyület, mely stimulálja a szempillák növekedését. A Bimatoproszt befolyásolja szempillák növekvő fázisát, növelve azok mennyiségét és hosszát, befolyásolja azok passzív/mozdulatlan fázisát, melyben a szempilláknak már megállt a növekedése. A Bimatoproszt ebben a fázisában meghosszabbítja a szempillák életének hosszát.

  A hatékonyság és hatás együttes hatása válik valóra. Mindez elkezdődött a szempillák növekedését serkentő, legjobban értékesítő kondicionálóval, ami nagy sikerrel fogadta az ügyfeleket. Ennek köszönhetően a szempillanövesztő szérum olyan hatóanyagokra épül, amely rendszeres használatával látványos eredményt biztosít.

  Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

  Bevásárló kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.