Barion Pixel
Akció!
luxina-logo

Csomag Ár! Luxina Szakáll Sampon +Szakáll Olaj/Canapa+Szakáll Kefe

13.800 Ft

- +

Luxina Szakáll sampon 100 ml:

SLES mentes, növényi alapanyagokkal és  Aloe Verával dúsított szakállápoló sampon.
Összetevői garantálják a hatékony eredményt, amire a férfiaknak szüksége van. A leányvállalat a legnagyobb figyelmet fordította az aktív összetevőkre és  környezetre.

HATÓANYAGOK

ÖSSZETÉTELEK : ennek a növénynek a fő jellemzője, hogy húsos levelei vannak, amelyek rendkívüli aktív tulajdonságokkal rendelkező gélt tartalmaznak, amely a szakállt fényessé teszi és megvédi a bőrt.
PANTHENOL: képes visszatartani a vízmolekulákat azáltal, hogy beépíti a természetes hidratáló tényezőt, megtartja a bőrt hidratált, puha és rugalmasNyugtató hatású az irritált bőrre. A pantenol elősegíti a szövet helyreállítását is.
MENT OLAJ

Használata: nedvesítse meg a szakállat egy kevés vízzel, majd használjon megfelelő mennyiségű sampont. Masszírozza gyengéden a szakállba, amíg habos nem lesz. Ezután öblítse le és szárítsa meg a megszokott módon. Professzionális használatra.

 

Luxina Szakáll Olaj 30 ml:

Luxina szakállolaj – CANAPA  – A BŐR ÉS FÉNY KÖZÖS HIDRATÁLÁSA EGYÜTT

Kenderolajat tartalmaz, ezáltal biztosítja a bőr és szakáll maximális hidratálódását. A szakáll lágyítására és ragyogására tervezték, és borotválkozásra is felhasználható, hidratálást biztosítva a száraz bőrnek, miközben puha és illatos marad.

Hatóanyagok:

A kivont kendermagot olajat tartalmaz Cannabis, (növényi női kender)

Koncentrált olaj, amelyből néhány csepp szükséges, alkalmazza a szakállra borotválkozás előtt, hogy tompítsa vele a  szakállt és a bőrt.

Használata: a Luxina szakállápoló samponnal történő mosás után a száraz szakállra tegyen néhány cseppet az olajból. Az intenzívebb hatás elérésének céljából néhány percre takarja le a szakállat meleg, nedves ruhával.  Borotválkozáshoz használva szintén néhány csepp olajat vigyen fel az enyhén nedves szakállra, hagyja hatni rövid ideig.

 

Szakáll kefe:

A Luxina szakállkefe a szakállát a megfelelő formában tartja, eltávolítja az elvesztett szőrt és az elhalt bőrt. Fa és vaddisznó sörtéből készült.

A kefe ovális alakú. Olaszországban készült termék.

-Ovális méret: 8.5 x 4 cm

-A sörték hossza: 1,5 cm

 

DPD házhozszállítás

Házhozszállítás: 1-2 nap

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont: 1-2 nap

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.