Barion Pixel
young-loho

Young Curls Amplify/Göndörítő Hajkrém 150 ml

0808

Engedélyezett utánrendelésre

4.290 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

- +

Egy innovatív terméket amelyet hullámos és göndör haj kezelésére hoztak létre az olasz Edelstein cég laboratóriumaiban. A krém simítja, zsírozza és nem terheli a hajat. A göndör növeli a stabilitást, a lágyságot, fokozza a fényt.

Ajánlott:  Hullámos és göndör haj modellezéséhez, amelyet kiegyenesít, kiemeli, újjáéleszti valamint stabilizálja.

Tartalmaz:

-A hidrolizált kollagén  haj rugalmasságát, fényét és szilárdságát biztosítja. Javítja a hajszerkezetet, amelyet főként kémiai beavatkozások (festés, tartósítás, hajkiegyenesítés, stb.) károsítottak. A hidrolizált kollagén elősegíti a fejbőr hidratálódását, megakadályozva a fejbőrön történő pikkelyedést. A pantenol  hidratálja, lágyítja és megnyugtatja a hajat.

Használat:  Vigyen fel elegendő mennyiségű göndör a mosott és törülközővel szárított hajra. Masszírozza és folytassa a haj végső modellezését és kondicionálását. Folytassa a szárítást, diffúzor használatával szép hullámokat ad a göndör hajnak.

Összetétel:  VÍZ, CIKLOPENTA-SZILOXÁN, POLYSORBATE 60, POLYQUATERNIUM-37. Propilén-glikol DICAPYLYATE / dikaprát, VP / DMAPA Akrilátok kopolimerből, cetearil-alkohol, polikvaternium-11, PPG-1 tridecet-6, VP / dimetilamino-kopolimerből, 12-15 szénatomos alkil-benzoát, STYRENEACRYLATES KOPOLIMER, pantenol, propilén-glikol, hidrolizált kollagén, fenoxietanol, METIL-PARABÉN, PROPIL-PARABÉN, Etil-PARABÉN, BUTL-PARABÉN, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM.

DPD házhozszállítás

Házhozszállítás: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Cikkszám: 0808 Kategória:

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.