Barion Pixel
keratin-structure

Keratin Structure Recobond Kötéserősítő Hajkezelés

5123

Engedélyezett utánrendelésre

32.500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

- +

Keratin Structre Recobond Kötéserősítő Hajkezelés 2*500 ml

Kétlépcsős keratin hajregeneráló professionális kezelés minden hajtípusra javasolt.

A Recobond használata egyszerű, de nagyon fontos betartani a szakmai előírt adagolást.

Hatékonyan védi és regenerálja a hajat, a kémiai kezelések után, mint például festés, szőkítés, hajhosszabbítás. Erősíti a törékeny hajvégeket. Helyreállítja a hajszálakban lévő diszulfidot, amelyek a haj belsejében a folyamatos kémiai kezelések során károsodtak. Egy védőréteget képez a hajon, és ezálltal megerősíti a hajszálakat. Látványos és hosszantartó eredményt érhetünk el vele.

Recobond 1:

Hajfestékhez keverjük hozzá.

Első lépésként a keratinnövelés érdekében erősítjük a haj törésállóságát. A folyamatban lévő kezelés kémiai folyamatát nem akadályozza.

Recobond 2:

Második lépésként használjuk ezt a terméket, a vegykezelt , festés után leöblített (samponos kezelés nélkül), törölközőszáraz hajat ápoljuk vele. legalább 10 percig. Teljessé teszi a kezelés hatást, megerősítve a hajszálakat. Rekonstruáló hatása erős, amely hidratálja a hajat.

Hajfestés esetén:

Az Nr. 1 adagolása: 1 ml minden 10 g festékhez (nem kell beleszámítani a krémhidrogén súlyát).

Pl: 40 g hajfesték + krémhidrogén + 4 ml Nr. 1. Egyszerre soha ne keverjünk be 40 g hajfestéknél többet.

Az Nr. 2 adagolása: 15 ml termék a közép-hosszú hajra. A hajfesték felvitele és leöblítése után (samponos kezelés nélkül) vigye fel közvetlenül a teljes hajhosszra és a hajvégekre. Fésülje meg a hajat, majd hagyja fent a terméket legalább 10 percig. A hatóidő elteltével öblítse le, majd használjon az elvégzett kezeléshez és a hajtípusnak megfelelő sampont és kondicionálót.

Szőkítés esetén:

Az Nr. 1 adagolása: 2 ml minden 15 g szőkítőporhoz (nem kell beleszámítani a krémhidrogén súlyát). Amennyiben a szőkítés folyamán több mint 30 g porra van szükség, javasoljuk új keverék elkészítését, mivel soha nem szabad egyszerre 4 ml-nél többet használni az Nr. 1 termékből.

Az Nr. 2 adagolása: 20 ml termék a közép-hosszú hajra. A szőkítőpor alapos leöblítése után (samponos kezelés nélkül )vigye fel közvetlenül a teljes hajhosszra és a hajvégekre. Fésülje meg a hajat, majd hagyja fent a terméket legalább 10 percig. A hatóidő elteltével öblítse le, majd használjon az elvégzett kezeléshez és a hajtípusnak megfelelő sampont és kondicionálót.

Általános szabályok betartása:

Törölközővel törölje meg a hajat, majd vigye fel a Recobond Nr. 2 terméket a teljes hosszra és a hajvégekre. Fésülje meg a hajat, majd hagyja fent a terméket legalább 10 percig. Nagyon sérült hajszálak esetén lehet növelni a termék hatóidejét.

Az Nr. 2 terméket két technikai kezelés között fenntartó kezelésként is javasolt használni.

Dauerolás esetén:

Az Nr. 1 adagolása: keverjen össze 30 ml Nr. 1 terméket és 60 ml vizet (lehetőleg desztillált vizet használjunk). A dauerfixáló szer alapos leöblítése után vigye fel a keverék felét a hajcsavarókra, hagyja hatni 5 percig, majd távolítsa el a hajcsavarókat, vigye fel és masszírozza be a keverék másik felét. Hagyja hatni újabb 5 percig, majd alaposan öblítse le.

Nr. 2 adagolása: 15 ml félhosszú hajra. Hagyja hatni 10 percig, alaposan öblítse le, majd mossa meg a hajat a megfelelő samponnal.

 

A termék kizárólag szakmai felhasználók részére javasolt!

DPD házhozszállítás

Házhozszállítás: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Cikkszám: 5123 Kategória:

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.