Barion Pixel

XFLEX Glowing Orange Hajfény Wax 100 ml

2119

Engedélyezett utánrendelésre

4.420 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

- +

XFLEX Glowing Orange Hajfény Wax 100 ml

A Glowing ORANGE Haj Wax egy hajmodellező viasz természetes papaya-gyümölcskivonattal, amely korszerűsíti, stilizálja, szilárdítja és káprázatos ragyogást ad hozzá, olajos vagy homályos haj hatása nélkül. A viasz alkalmas a frizurák sima stílusainak modellezésére, vagy a szálas hatás modellezésére és hangsúlyozására. A viasz dúsított papaya gyümölcs természetes kivonatával.

Ajánlott :

A ragyogó narancs hajviasszal, minden hajtípusra és különféle frizurára tervezték. A viasz alkalmas a magas fény valamint a hajszín hangsúlyozására, amelyek fényt kölcsönöznek a hajnak.

Tartalmaz: 

Papaya gyümölcs kivonat erős hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Elősegíti a haj hidratálódását, és puha és rugalmas lesz. A papaya kivonat is gazdag C-vitaminban, amely erős antioxidáns. Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek megvédik a hajszerkezetet a szabad gyököktől, amelyek instabil molekulák, amelyek károsíthatják az egészséges sejteket. Az antioxidánsok fontosak a hajápolásban, mivel segítenek megvédeni az UV káros hatásaitól. A papaya kivonat gyümölcsös és frissítő aromával rendelkezik.

Használat:  Vigyen fel hajviaszt a nedves vagy száraz hajra, majd formázza a kívánt formára.

Összetevők: VÍZ, CETEARETH-30, GLYCOL PROPILENE, GLYCERIN, PEG-40, HIDROGÉNZETT KATOROLAJ, CELOLETH-20, CARICA PAPAYA Gyümölcskivonat .

DPD házhozszállítás

Házhozszállítás: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

DPD házhozszállítás

Csomagpont: 3-9 nap

Költség: 1390 Ft

Európa házhoz

Európa házhoz: 2-5 nap

Költség: 2900 Ft-tól

Cikkszám: 2119 Kategóriák: ,

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.