Barion Pixel
Otthonodban a Keratin Hajápolás

Otthonodban a Keratin Hajápolás

Ki az aki nem vágyna rá? Egyre gyakrabban találkozhattunk már a napjainkban ismert keratin fogalmával, mely a hajápolási termékekben található fontos építő elem.

Hajkoronánk számos időjárás okozta hatásnak /UV sugárzás/, és nem utolsó sorban vegyi kezelésnek van kitéve. A haj fontos része a megjelenésünknek, érdemes rá kellőképpen odafigyelni.

A keratin újjá építő, helyreállító, mély és intenzív regeneráló kezelés hozzáadott fehérjével. Nagy hatású kozmetikai eredményt, fényt és lágyságot kölcsönöz a hajnak. A keratinos hajápolók rendszeres használatával a haj újra visszanyeri eredeti természetes ragyogását, ezáltal teltebb érzetet biztosít. A kezelés rendkívül egyszerű, hiszen sampon, hajpakolás és befejező termékként egy kondícionáló termékre van szükségünk. A samponos kezelés után, a pakolás felhelyezése előtt kétféle mód közül is választhatsz. Ha nincs túl sok időd, akkor egyszerűen használd a hajmaszkot, és hagyd legalább 10 percet a hajhosszon. Ha időd engedi, akkor készíts el a botox keveréket egy tálkában, 30 másodperc kevergetés után  vidd fel a megmosott hajadra. Nagyon fontos hogy itt is  tartsd be a hatóidőt. Hidd el, a kívánt eredmény nem fog elmaradni.

A hosszabb távon ápolt és kezelt  keratin hajkezelés meg fogja hálálni neked a  várt eredményt.

Kezdj el gépelni majd nyomj a nagyítóra

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.